Bedrijfsarts

Wat doet een bedrijfsarts?

U bent verplicht samen te werken met een geregistreerde bedrijfsarts.  De bedrijfsarts kan aangesloten zijn bij een arbodienst of als zelfstandige aan het werk gaan. U kunt de de bedrijfsarts inschakelen bij bijvoorbeeld; Verzuimbegeleiding en re-integratie van werknemers, aanstellingskeuringen en bij periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek. 

De bedrijfsarts is een medische specialist en beoordeelt de medewerker in hoeverre hij of zij beperkt is door ziekte. U werkt samen met de bedrijfsarts. De bedrijfsarts stelt met uw medewerker een probleem analyse en koppelt dit terug naar u.  Indien er onduidelijkheden zijn,  mag de bedrijfsarts informatie opvragen bij de huisarts of specialist. Dit is alleen mogelijk met een schriftelijke toestemming van de medewerker.

Onze bedrijfsarts verdiept zich in de verzuimsituatie

Omgekeerd kan ook de bedrijfsarts het initiatief nemen om met u te overleggen over de verzuimsituatie, zowel voorafgaand aan als na afloop van het spreekuur.

Uw medewerker hoeft niet ver te reizen

Onze bedrijfsartsen houden spreekuur op diverse locaties in het hele land. Er is dus altijd een spreekuurlocatie bij u in de buurt.

Spreekuur op locatie zorgt voor frequent contact

Werken bij u op locatie heeft als voordeel dat er korte lijnen zijn in de communicatie. Doordat de bedrijfsarts fysiek aanwezig is, is het gemakkelijker om elkaar op te zoeken voor een kort overleg over een verzuimsituatie.

Rekening houdend met de wensen van onze klanten, kunnen wij snel en flexibel het aantal locaties uitbreiden.

Maak een afspraak om gebruik te maken van onze bedrijfsartsen.

Wij maken graag kennis met u

 

 

 

Papland 9B - 4206 CK Gorinchem - KVK 11060965 - 0183-699400 - info@expereans.nl