Over Ons

Wie zijn wij

Onze focus ligt op duurzame inzetbaarheid.

Wij zijn een landelijk werkende, slagvaardige en ervaren provider van bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen ten behoeve van het eigen regiemodel. Daarnaast zijn wij ook een gecertificeerde arbodienst, die werkgevers helpt bij het omgaan met verzuim.

Verzuim is het gevolg van wat een medewerker moet doen maar nu of in de toekomst niet meer kan doen. We geloven dat we de meeste waarde toevoegen als we uw vermogen om zelf problemen op te lossen helpen te vergroten. Onze professionals zijn opgeleid om u te ondersteunen in het gezamenlijk vinden van een passende oplossing voor dit probleem. Ziekte veroorzaakt niet altijd verzuim en verzuim is niet altijd het gevolg van ziekte. U krijgt van ons in elk situatie een helder en bruikbaar advies.

Waar staan wij voor

Een kleine arbodienst die dicht bij u staat

Expereans gaat voor duurzame klantrelaties door onze diensten en producten continue af te stemmen op de vraag vanuit de markt en van onze klanten.

 Wij richten ons op terugkeer van verzuimende medewerkers, preventie van verzuim en behoud van medewerkers voor de organisatie en bieden hierbij aansluitende dienstverlening.

Wij willen samen met u toewerken naar duurzame inzetbaarheid van werknemers. Een partner die snel kan schakelen, met korte lijnen in de communicatie, die begrijpt wat u echt nodig heeft.